Compozitie ProSlim


  • Hoodia Gordonii din Africa de Sud - 400 mg (extract 20:1)

Optinut din 8000 mg de Hoodia Gordanii din Africa de Sud, ingredientul principal al produsului ProSlim era folosit de indigeni pentru proprietatiile acestuia de limitare al apetitului. Recomanda folosirea ProSlim ca suplimentare de dieta alaturi de un regim alimentar sanatos si miscare zilnica.



  • Yerba Mate - 400 mg (extract frunza)

Mate este un arbore vesnic verde care creste in salbaticie in America de Sud. Este folosit ca stimulent pentru pierderea in greutate si diminuarea apetitului. Deasemenea, printre proprietatile sale recunoscute sunt cresterea energiei si imbunatatirea sistemului digestiv.


  • Ceaiul verde - 300 mg (frunza)

Era folosit in medicina traditionala chinezeasca pentru reducerea durerii, imbunatatirea imunitatii, si ca energetic in prelungirea sperantei de viata.
S-au demonstrat si efectele sale in scaderea nivelului colesterolului si a tensiunii arteriale.

 


  • Guarana - 100 mg (fruct)

A fost folosita in asociere cu performantele atletice, oboseala, scaderea in greutate si obezitatea. Indigenii din bazinul Amazonului au folosit Guarana pentru a reduce oboseala si foamea. Mai este cunoscuta si ca stimulent al sistemul nervos central si a ratei metabolice.


  • Garcinia Cambogia - 40 mg (fruct)

Este o planta folosita de sute de ani in India si Thailanda pentru condimentarea alimentelor, iar extracte din aceasta planta se folosesc si in prezent pentru imbunatatirea digestiei. Contine ca principal component acid hidroxicitric cu rol in reglarea greutatii corporale si a apetitului. Intervine in metabolismul glucidelor si lipidelor, impiedicand formarea si depozitarea de grasimi si colesterol.


  • Vitamina B6 - 1.6 mg (115% din doza zilnica recomandata)

Este vitamina de baza in procesarea aminoacizilor si constituentul de baza al tuturor proteinelor si a unor hormoni. Vitamina B6 este un nutriment esential in reglementarea procesului mental si a dispozitiei. Se cunosc efectele de imbunatatire a tolerantei glucozei

 

  • Salcia alba 64 mg (coaja)

Compusul de originar din care a fost creata aspirina. Este folosita in mod traditional ca medicament impotriva durerii.

  • Cha'de Bugre 20 mg

 

Alte ingrediente ProSlim: gelatina, stearat de magnesiu, dioxid de silicon, faina de orez, apa.



 

     ProSlim este un supliment alimentar, notificat la Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse Alimentare

cu Certificat de Notificare Seria AA / nr.3151.